Voks er en af de mest effektive former for hårfjernelse. I klinikken benytter vi UDELUKKENDE voks fra Perron Rigot, som er et af de mest førende profesionelle voksbrands. Perron Rigot tager hensyn til alle behov, og især sensitiv hud. - SLUT med røde knopper efter barbering.

Der findes også vokstyper velegnet til fint hår, og modsat også til tykt, groft hår. 

Fordelen ved voksbehandlingen er, at voksen rykker håret ud med roden. Det vil sige, at når der kommer et nyt hår tager det både længere tid før det kommer frem, og håret vil ikke vokse sig tykkere og få en kraftigere hårrod, modsat til at benytte skraber. 

 

Med en voksbehandling, fjernes håret med roden. Dvs. at din hårfjerning vil vare længere. Du skal forvente at skulle have 3-4 voksbehandlinger for at være inde i en voksrytme, der fjerner alle dine hår på det voksede område. Derefter vil en voksbehandling kunne holde op til 6 uger, alt efter din egen hårvækst. 

 

I klinikken vokser vi både ansigt og krop. Vi kan også vokse lår og bikinilinje, men tilbyder på nuværende tidspunkt ikke intim voks. 


Sugaring

Sugaring er en skånsom hårfjernings metode. Sukkeret hiver ikke fast i huden og da den påføres ved en lavere temperatur end traditionel voks, så skaber den mindre irritation og mindre rødme. Sugaring er et 100% naturligt produkt og kan anvendes på alle hår- og hudtyper.

Fordele ved sugaring:

- 100% naturligt produkt, derfor allergivenlig og kan bruges til alle hudtyper
- Fjerner dødehudceller og efterlader huden blød og glat
- Skånsom og mild for huden efterlader den ikke rød og irriteret
- Holdbart resultat op til 4 uger og jo flere gange du får fjernet hår med sukker jo længere tid går der før hårene kommer igen
- Minimere risikoen for indgroede hår og hårene vokser ud finere

Sugaring kan bruges på hele kroppen. Man benytter dog alm. Hot wax til brynstyle mv. 


Ansigtsvoks

 

Voks i ansigtet er meget brugt, og er især en fordel til bryn style men især ved fine hårmråder som overlæbe, så håret vil fortsætte med at være dunet når det vokser ud igen. 

 

Bryn style: 200,-
Brynstyle og tone: 275,- 
 

Næsehår: 150,-
Underlæbe, overlæbe og hage: 175,-
Enkelt ansigtsområde: 80,- 


 

Voks af krop

 

Vi vokser næsten alle kropsområder i klinikken. 

 

Underben inkl. knæ: 400,-
Hele benet: 500,-
Underarm: 300,-
Armhule: 300,-

Bikinilinje: 350,-