Vippebehandlinger

Vippebehandlinger kommer i mange afskygninger. I klinikken laver vi både, Single lashes, hybrid lashes, volume lashes og lash lift. Som noget helt nyt, kan du fra April 2021 også booke et LASH LIFT DELUXE, hvor der indgår både farve og extra pleje med lash botox og keratin kur. 

 

Vær opmærksom på at nedenstående priser er vejledende normal priser, og der kan forkomme rabatter ved din behandling i forbindelse med uddannelse, dette vil fremgå af din endelige booking. 

 

Vi har opdateret vores brikse til genåbningen af klinikken, så der nu er extra afslapning og komfort at finde! Derudover er der lavet et separat klinikrum, så behandlingerne kan foregå helt uforstyrret. 

 

Vipperne vi bruger er FAUX MINK lashes, dvs. at det er en kunstig vippe, og er altså derfor ikke fra dyr. Limen er en semipermanent lim der kun kommer i kontakt med dine egne vipper, og ikke din hud. Den er desuden allergivenlig og vegansk. 

 

Hvis du tidligere har døjet med allergiske reaktioner omkring øjnene, anbefaler vi at du kontakter os og får en gratis allergitest. 


 

Single Lashes

 

Single lashes er en perfektionistisk måde at forlænge dine vipper på. Her vil blive påsat èn kunstig vippe på hver af dine naturlige vipper. Behandlingen tager mellem 2-3 timer første gang, alt efter hvor mange vipper du naturligt har. Med denne behandlingen opnår du et naturligt, fyldigt mascaralook. 

 

Nyt sæt: 700,-

Opfyldning Quick (1 uge) 350,-

Opfyldning Mini (2 uger) : 400,-

Opfyldning Medium (3 uger) : 450,-

Opfyldning max (4 uger) : 500,-

 

Opfyldninger efter 4 uger = nyt sæt 

 


 

Volume lashes

 

Med denne påsætningsmetode, får du et dramatisk og fyldigt look! Her vil blive påsat 2-5 kunstige vipper på hver af dine naturlige vipper. De vipper der bliver brugt til denne behandling er tyndere og lettere end de vipper der vil blive brugt til Single lashes. Dette gør at du stadig får et mere spredt volumeiøst look, men at der samtidig ikke kommer mere vægt på dine vipper end normalt, så de ikke bliver overbelastet.

 

Nyt sæt: 800,-

Opfyldning Quick (1 uge) 450,-

Opfyldning Mini (2 uger) : 500,-

Opfyldning Medium (3 uger) : 550,-

Opfyldning max (4 uger) : 600,-

 

Opfyldninger efter 4 uger = nyt sæt 

 


 

Hybrid Lashes

 

Hybrid vipper er en krydsning mellem single og volume. Her vil blive påsat 1-5 vipper på hver at dine naturlige vipper. Dette giver et fyldigt, mere ''fluffy'' look til dine vipper. Perfekt til dig der evt ønsker et naturligt look men ikke har så mange vipper selv. Eller dig der bare gerne vil have en lækker mellemting! 

 

Nyt sæt: 750,-

Opfyldning Quick (1 uge) 450,-

Opfyldning Mini (2 uger) : 500,-

Opfyldning Medium (3 uger) : 550,-

Opfyldning max (4 uger) : 600,-

 

Opfyldninger efter 4 uger = nyt sæt 

 

singlelashes. OBS modellen har mange naturvipper. 


 

 

Lash Lift

 

Ønsker du ikke at bære kunstige vipper? Men udnytte dine egne fra naturens side... Så er denne behandling til dig! Et lashlift er et permanent buk af dine egne vipper. De bliver bukket ensartet og skånsomt i hånden af vores dygtige vippetekniker. Liftet holder 6-8 uger. Du må gerne bruge mascara efter 48 timer. Du kan også vælge at få behandlingen med farve, hvilket vil give et naturligt mascara look til dine vipper. 

 

Grundet kvalitet af dit resultat, holbarhed og langvaring beskyttelse af dine vipper, har vi valgt udelukende at tilbyde et lashlift DELUXE, som er farven inkluderet, og derudover vil du få plejet dine vipper med en keratin kur og lash botox, der samler og styrker dine vipper. Takket være behandlingen, vil dine vipper blive mørke, fugtede og genopbyggede. Øjenvipperne efter lash botox ser naturlige ud, så de minder ikke om falske øjenvipper. Effekten varer op til 2 måneder

 

Lashlift deluxe: 475,- / u. farve 425

 


 

Farve af vipper uden anden behandling 

 

Farve af øverste vipper: 125,-

Farve af øverste og nederste vipper: 150,-