Om No. 29 og N by N

 

NO. 29 er en klinik, med beliggenhed i 8740 Brædstrup. Vi bestræber os på perfektionisme, helt ud til fingerspidserne. Her tilbydes Neglebehandlinger i alle afskygninger, herunder; negleforlængelser, med og uden pynt. forstærkninger, gellak og manicure.

Derudover tilbyder vi en bred vifte af voksbehandlinger, bryn og vippebehandlinger. For os er det er ikke bare skønhed. Det er personlighed.

Hudterapi har også fundet vejen til klinikken. Personalet har forskelliget fokusområde, så vi kan blive de bedste inden for væres fag, og sammen udør vi et resultatorienteret hud-team! Klinikken er Ambassadør for det førende voks brand; Perron Rigot, som er en voks med fokus på naturlighed, bærerdygtighed og hudens behovNanna er uddannet lægeeksamineret hudterapeut og Lærke afslutter sin kosmetiker uddannelse til påske 2023. Ud over at tilbyde en bred vifte af ansigtsbehandlinger, har vi også det populære BEAUTY ANGEL lys. Lyset kan bruges til behandlinger på hele kroppen, men er især en stor fordel til din ansigtsbehandling. Lyset gør din hud extra modtagelig for produkterne der er brugt i din behanding, men kan også stå alene som en GLOW UP eller et kurførløb, men henblik på at tilføre fugt, give glød, udglatte rynker, afhjælpe fedtet hud og urenheder, samt behandling af ar. mange kunder har også haft stor fordel i at bruge lyset til at efterkomme tydelige blodbaner, appelsinhud mv. 

Nanna grundlagde NbyN i august 2018, hvor hun startede fuldtid i privaten. I maj 2019 flyttede hun i nyrenoverede lokaler på Bredgade 29 i Brædstrup, og i dag er vi 4 ansatte i butikken. 

Vi lægger stor vægt på kvalitet i det arbejde der laves, derfor bruger vi kun EU godkendte produkter, købt i Danmark, Tyskland og England. 

Vi er klar til at yde dig den bedste service!

I klinikken tror vi på at service og kvalitet går hånd i hånd. Derfor har du altid 3 ugers garanti på negleforlængelser og forstærkninger, når du bruger en af klinikkens negleolier. Der er også 7 dages garanti på alle vippe og gellak behandlinger. 


 

E T   G O D T   T E A M

 

Vi udvider hele tiden vores TEAM i butikken, og hvis du synes du passer ind, så tøv ikke med at sende os en ansøgning! 

Ud over at sætte kvalitet af vores arbejde højt på prioritetslisten, går vi også meget op i at skabe et hyggeligt miljø for os selv og vores kunder.

 

Hos os er der altid plads til hygge og grin, og husk

 


 

Mød Teamet! 

Hos No. 29 går vi højt op i kvallitet, og i at du skal have de bedst mulige forhold som kunde. Derfor sørger vi hele tiden for at holde os opdateret og undervist i sidste nye trends inden for alle vores behandlingsområder. Vi deltager løbende på nye kurser og workshops, der hver gang udvikler vores kunnen og kreativitet!