Book din tid i vores klinik idag

VELKOMMEN TIL N BY N - BOOKING

 

 

 

 

 

Gældende bookingbetingelser

Aflysning eller ændringer af booking SKAL ske skriftligt via facebook siden eller afbuds link i mail
Afbestillings besked skal indeholde dato for tiden der skal aflyses, ellers godtages den IKKE
Afbestilling senere end 24 timer før behandlingstid, udgør en fakturering på 50% af behandlingsbeløbet. Afbestilling en time før behandlingstid, eller udblivelse, udgør en fakturering på hele behandlingsbeløbet.

Det er kundens ansvar at sørge for at aflyse tiderne til tiden. Også selvom der bookes en ny tid.


Vi laver ikke negle eller forbehandlinger på folk med neglesygdomme, svamp, vorter og åbne sår, grundet hygiejne Er du i tvivl kan du altid sende et billede af dine negle til mig inden bestilling. hvis du dukker op til en behandling med sygdomme, kan NbyN opkræve det fulde behandlingsbeløb, selvom de sender dig ud af butikken uden behandling

Vi laver IKKE Gele eller akryl, samt kunstige vipper, eller voksbehandlinger på unge under 16 år. Din alder skal indtastes ved booking. NbyN fralægger sig ansvaret for, hvorvidt kunden forfalsker sin alder. har du ikke inskrevet din faktiske alder, vil vi sende dig hjem uden behandling, og du vil blive opkrævet det fulde behandlingsbeløb.

Da vores behandlinger er personlige behandlinger, fralægger du dig ved booking de 14 dages fortrydelsesret

 

 

 

Generelle booking betingelser og garanti (læs mere om forberedelse til dine behandlinger og forventninger HER)

Der er altid 7 dages garanti på alle behandlinger(inklusiv lak manicure og gellak behandlinger) og 21 dage på forlængelse og forstærkning, ved køb af NbyN cuticle oil.

 

Sidder du model, fraskriver du dig tilfredshedsgarantien. Her vil være 7 dages garanti, forbeholdt knækkede og løftede negle, men ingen garanti for, om du kan lide designet eller her er nogle småfejl på negle, lakken eller design.

 

Dvs. du altid kan kontakte os her indenfor, hvis der mod forventning skulle ske noget med dine negle, eller evt. pynt skulle falde af. Så vil vi kvit og frit rette eventuelle fejl og mangler. Skal der ske reperationer eller rettelser uden for garanti perioden, tager vi 35,- pr. negl.

Vi retter neglene indenfor vores åbningstider. Kan du ikke her, kan neglene ikke forventes rettet.

Bemærk, der ikke refunderes penge for neglene, da vi retter fejlene gratis og altid vil gøre vores ypperste for at neglene bliver perfekte til dig.

 

Hvis du er utilfreds med noget under behandlingen, feks. den farve du har valgt ikke lige var den rigtige når vi begynder at lakere, eller formen og længden ikke er som du vil have den, er det vitalt at du fortæller os det under behandlingen. Vi retter, filer til og omlakere(så længe 1. lag ikke er hærdet) med et smil, men forlader du salonen, går vi ud fra at dette betyder du er tilfreds, og vi retter derfor ikke disse ting bagefter, det samme gælder under lash og bryn behandlinger, mht tilretning, farve mm. 

 

Farveskift uden opfyldning af negelene, koster 200,- Dette skal bookes ved kontakt til butikken.